BANNERS

DÉ KLASSIEKER

design & printen

Gegarandeerd succes met dit visueel sterke communicatie middel. Van voordelige, effectieve promotiemiddelen zoals dé klassieker: het spandoek (banner), tot extreem grote prints. Deze worden vooral gebruikt ter promotie en decoratie van evenementen, festivals en beurzen, maar natuurlijk ook als reclamedoek.

FRONTLIT, MESH DOEK

design, printen & monteren

Banners, bouwhekdoeken, steigerdoeken, mega-doeken, spandoeken, zeildoeken, en tuindoeken in alle formaten. Met een printbreedte tot 5 meter en door moderne lastechnieken kan ieder formaat worden gemaakt. De banners kunnen gedrukt worden op PVC doek, Mesh doek (gaatjesdoek) of Blockout doek (niet-lichtdoorlatend).

Wij vertrouwen ook 100% op onze processen. En stellen deze wekelijks bij om zo optimaal te kunnen blijven bewegen op de markt. 

Innosign the new way of Printing. 

B1 CERTIFICATEN

InnoSign heeft alles in eigen huis

Wij leveren banners in muur-, staand-, en vrijstaand frame, compleet inclusief buizen, hoeken, muurbeugels en spanners. Een banner in frame kunt u zowel binnen als buiten gebruiken en is leverbaar in verschillende formaten.

dÉ KLassieker bestellen

Elk project kunnen wij aanbieden echter moeten we dit wel vakkundig opmeten, en exact weten hoeveel we moeten produceren.

Dat heeft te maken met het oppervlakte en de bedrading. De kosten kunnen pas worden bepaald zodra in kaart is om hoeveel meter folie het gaat.

Neem contact met mij op: