DTP

AANLEVEREN BESTAND

design & printklaar maken

U kunt ons gewoon de bestanden doorsturen van u gewenste product, wij passen dit in sommige gevallen kosteloos aan. Omdat wij jarenlange ervaring hebben met het oplossen van design problemen. Hebben wij dit een cornerstone gemaakt in ons bedrijf. Heeft u nog geen design? Stuur ons nu een mail, en ons design team helpt u direct verder! 

Hoe levert u uw bestanden het beste aan voor ons? Klik hier voor de aanleverspecificaties.  


CONTROLEREN & IMPRESSIE

design, printen & monteren

bij InnoSign kan het! Wij hebben nieuwe technieken in huis om voor uw zo snel en betrouwbaar uw producten in huis te krijgen. Wij vertrouwen ook 100% op onze processen. En stellen deze wekelijks bij om zo optimaal te kunnen blijven bewegen op de markt.

Innosign the new way of Printing. 

Neem contact met mij op:

VAN BEGIN TOT EIND!

InnoSign heeft alles in eigen huis

Innosign streeft ernaar om alles in eigen huis te blijven doen, en dit ook voor in de toekomst te blijven doen. We investeren hierbij in nieuwe groene productie mogelijkheden, en investeren in de kennis om zo duurzaam mogelijk de toekomst in te gaan. IN 2030 streeft Innosign ernaar om volledig CO2 neutraal te zijn. Be part of the solution! 

DTP


DTP (desktoppublishing) is het opmaken en bewerken van documenten voorafgaand aan publicatie. Het is een verzamelnaam voor werkzaamheden die uitgevoerd worden om jouw flyer, folder en ander drukwerk printklaar te maken.

Onze DTP’er maakt het mogelijk om drukwerk te kunnen ontwerpen, aanpassen, belichten en printen zodat het van de beste kwaliteit wordt. Hierbij wordt er door onze medewerkers gebruik gemaakt van verschillende softwareprogramma’s, zodat er uiteindelijk het beste resultaat gerealiseerd wordt.