HYBRIDE MATERIALEN

AAN & UIT GLAS

design & printen

Smart folie kan van ondoorzichtig naar doorzichtig, of andersom, veranderd worden door middel van elektriciteit. Het werkt als volgt; smart folie bestaat uit meerdere lagen. De binnenste lagen van smart folie bevatten vloeibare kristaldelen. Deze delen herpositioneren zich als deze in aanraking komen met elektriciteit. Hierdoor ontstaat er een transparante oppervlakte waar je doorheen kunt kijken. 

TECHNOLOGIE & STICKERS

design, printen & monteren

bij InnoSign kan het! Wij hebben nieuwe technieken in huis om voor uw zo snel en betrouwbaar uw producten in huis te krijgen.

Wij vertrouwen ook 100% op onze processen. En stellen deze wekelijks bij om zo optimaal te kunnen blijven bewegen op de markt. Innosign the new way of Printing. 

SMART FOLIE

InnoSign heeft alles in eigen huis

Schakelt u de smart folie aan? Dan nemen de kristaldelen weer de ongeordende positie in, waardoor de folie (en dus het glas) weer ondoorzichtig wordt en je er niet meer doorheen kunt kijken.

Zoekt u SMART OPLOSSINGEN?

Elk project kunnen wij aanbieden echter moeten we dit wel vakkundig opmeten, en exact weten hoeveel we moeten produceren.

Dat heeft te maken met het oppervlakte en de bedrading. De kosten kunnen pas worden bepaald zodra in kaart is om hoeveel meter folie het gaat.

Neem contact met mij op: