STAND DESIGN

van offline naar online

U kunt ons gewoon de bestanden doorsturen van u gewenste product, wij passen dit in sommige gevallen kosteloos aan. Omdat wij jarenlange ervaring hebben met het oplossen van design problemen. Hebben wij dit een cornerstone gemaakt in ons bedrijf. Heeft u nog geen design? Stuur ons nu een mail, en ons design team helpt u direct verder! 

Uw klanten direct naar uw favoriete social media kanalen. Met onze stickers kan het. Even scannen met de telefoon en klaar! Neem nu contact met ons op. 


INDOOR SIGNING

design, printen & monteren

bij InnoSign kan het! Wij hebben nieuwe technieken in huis om voor uw zo snel en betrouwbaar uw producten in huis te krijgen. Wij vertrouwen ook 100% op onze processen. En stellen deze wekelijks bij om zo optimaal te kunnen blijven bewegen op de markt.

Innosign the new way of Printing. 

Wij hebben meerdere hybride oplossingen voor de evenementen sector. En wij leggen u graag alles uit via de mail. 
VAN BEGIN TOT EIND!

InnoSign heeft alles in eigen huis

Innosign streeft ernaar om alles in eigen huis te blijven doen, en dit ook voor in de toekomst te blijven doen. We investeren hierbij in nieuwe groene productie mogelijkheden, en investeren in de kennis om zo duurzaam mogelijk de toekomst in te gaan. IN 2030 streeft Innosign ernaar om volledig CO2 neutraal te zijn. Be part of the solution! 

INDOOR Event Signing

Vanuit de vele werkzaamheden in de festival- en evenementenwereld en onze jarenlange ervaring als drukker hebben wij de mogelijkheden om de evenementenwereld beter van dienst te kunnen zijn. Wij weten hoe het is om op het veld een podium in elkaar te zetten en weten hoe het is om kilometers hekwerkbanners op te moeten hangen. Vanuit de opgebouwde kennis kunnen we meedenken met jullie behoeftes en we kunnen samen brainstormen om op die manier tot de beste oplossing te komen.

Ook in deze nieuwe tijden, de hybride events en/of festivals.

Hebben wij enorme mogelijkheden om u als event-organisatie te ondersteunen. Met ons aan u zijde staat u nooit alleen.


Neem contact met mij op: