IndustriE SIGNING

KEURINGSTICKERS

design & printen

Standaard is een keuringssticker 30 of 40 mm rond. Wenst u toch een afwijkende kleur, vorm en/of formaat? Met een eigen ontwerpafdeling en volledige productie in eigen huis kunnen wij perfect aan uw wensen voldoen en heeft u een eigen op maat keuringssticker.

ALL IN ONE CONCEPT

design, printen & monteren

bij InnoSign kan het! Wij hebben nieuwe technieken in huis om voor uw zo snel en betrouwbaar uw producten in huis te krijgen. Wij vertrouwen ook 100% op onze processen. En stellen deze wekelijks bij om zo optimaal te kunnen blijven bewegen op de markt. Innosign the new way of Printing. 

VAN BEGIN TOT EIND!

InnoSign heeft alles in eigen huis

Innosign streeft ernaar om alles in eigen huis te blijven doen, en dit ook voor in de toekomst te blijven doen. We investeren hierbij in nieuwe groene productie mogelijkheden, en investeren in de kennis om zo duurzaam mogelijk de toekomst in te gaan. IN 2030 streeft Innosign ernaar om volledig CO2 neutraal te zijn. Be part of the solution! 

iNDUSTRIE SIGNING

Het gebruik van een keuringssticker wordt o.a. voorgeschreven door NEN (Nederlandse Norm), VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) en de Arbo (Arbeidsomstandighedenwet). Wij voorzien u graag van perfecte keuringsstickers op elk gewenst formaat tegen een scherpe prijs.

In nagenoeg alle branches worden keuringstickers, inspectiestickers of controlestickers toegepast. Met deze stickers wordt aangegeven dat er door jaarlijkse inspectie is geconstateerd dat arbeidsmiddelen zoals gereedschap, installaties, apparatuur, machines, ladders, steigers, blusapparatuur in goede staat verkeren. Alle dergelijke keuringen of inspecties gelden als waarborg voor de veiligheid van arbeidsmiddelen en omstandigheden.

Keuringsticker, inspectiestickers of controlestickers op rol, bedrukt met uw bedrijfslogo, voor de periodieke controle en/of jaarlijkse inspectie van al uw gereedschap, apparatuur, machines, installaties, steigers, ladders en trappen. Andere toepassingen van keuringsstickers of inspectiestickers zijn:

Kalibratie van technische systemen APK keuringen van transportmiddelen VCA keuringen om de ARBO wetgeving te waarborgen

De keuringsstickers voldoen aan de NEN 3140, NEN 2484, NEN 2559 en de NEN-EN 1004 normen .Onze productie is gebaseerd op een aangeleverd digitaal document. Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij het lay-out voor de indeling van de sticker met uw bedrijfslogo, tegen een kleine meerprijs, voor u doen.

De uitvoering is op PE wit glanzend kunststof zelfklevend permanent hechtend. Natuurlijk is ook de uitvoering vierkant en/of rechthoekig mogelijk.


Neem contact met mij op: