LOGISTiEK

PRINTEN.

design & printen

U kunt ons gewoon de bestanden doorsturen van u gewenste product, wij passen dit in sommige gevallen kosteloos aan. Omdat wij jarenlange ervaring hebben met het oplossen van design problemen. Hebben wij dit een cornerstone gemaakt in ons bedrijf. Heeft u nog geen design? Stuur ons nu een mail, en ons design team helpt u direct verder! 

ALL IN ONE CONCEPT

design, printen & monteren

bij InnoSign kan het! Wij hebben nieuwe technieken in huis om voor uw zo snel en betrouwbaar uw producten in huis te krijgen. Wij vertrouwen ook 100% op onze processen. En stellen deze wekelijks bij om zo optimaal te kunnen blijven bewegen op de markt. Innosign the new way of Printing. 

VAN BEGIN TOT EIND!

InnoSign heeft alles in eigen huis

Innosign streeft ernaar om alles in eigen huis te blijven doen, en dit ook voor in de toekomst te blijven doen. We investeren hierbij in nieuwe groene productie mogelijkheden, en investeren in de kennis om zo duurzaam mogelijk de toekomst in te gaan. IN 2030 streeft Innosign ernaar om volledig CO2 neutraal te zijn. Be part of the solution! 

Logistiek

Wij werken met verschillende transporteurs zoals DHL / TNT / POSTNL / DPD en verschillende aanbieders, en deze bieden uiteraard verschillende manieren van verzenden, zodat wij kunnen garanderen dat een pakket op een bepaalde datum of tijd wordt afgeleverd.

Bij grote orders, leveren wij ook zelf. Zoals 48h-SPOED opdrachten.

NIEUW! 24-uurs service op locatie.

BLANCO VERZENDEN. 

Daarnaast is het ook mogelijk om uw orders op te laten halen binnen ons bedrijf. Mail even voor de regels omtrent corona.